مواد لازم برای تهیه آبگوشت ساده سنتی
نمک و فلفل به مقدار نیاز
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي اندکی
سيب زميني کوچک پنج تا شش عدد
پياز متوسط دو تا سه عدد
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد صد و پنجاه گرم به اندازه يک ليوان سرخالي
گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان هفتصد و پنجاه گرم
طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی
گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با شعله ملايم بپزد.
وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب پوست زميني ها را جدا کنیم و به آنها اضافه مي کنيم.
کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه نیاز نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. بعد از پختن همه مواد،بايد در حدود سه تا چهار ليوان آب در قابلمه باقی بماند