راگو (Ragout) در اصل يك خوراك فرانسوي است كه سرشار از ويتامين است. اين خوراك يكي از خوراكهاي به اصلاح آرام پز (يواش فود) است كه ميتوان گوشت و مرغ را از دستور آن حذف كرد.
مواد لازم خوراک راگو :
گوشت مغز ران بدون استخوان : یک کیلو
هویج : نیم کیلو
سیب زمینی اسلامبولی : نیم کیلو
پیاز ریز متوسط سفید : نیم کیلو
لوبیای سبز : ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
آرد:یک قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه خوراک راگو :
گوشت را باندازه یک گردو تکه تکه میکنیم و می شوییم. سه چهار قاشق روغن در ظرف می ریزیم و روی آتش می گذاریم . گوشت را در روغن باندازه یی که آب گوشت کشیده شود سرخ می کنیم و سه چهار لیوان آب در آن می ریزیم. درب ظرف را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.
هویج پوست گرفته را حلقه حلقه می کنیم ، پیاز ها را هم پوست می کنیم و ریشه لوبیا را می گیریم و لوبیا را به اندازه دو بند انگشت خرد می کنیم و سبزی ها را می شوییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزد. سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل راگو می ریزیم تا سیب زمینی نیز بپزد.
رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و با کمی فلفل و نمک داخل راگو می ریزیم. آرد را در بقیه روغن کمی سرخ می کنیم و آخر کار داخل راگو می ریزیم و می گذاریم تا دو سه جوش بزند و آب راگو غلیظ شود.