مواد لازم برای شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ برای نه نفر
شیر سویا: دو سوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه
روغن کانولا: یک چهارم پیمانه
سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر کاکائو: نصف پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
زمان پخت: پنجاه دقیقه
* طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را جدا کنید .
بعد آنها را قاچ بزنید و بشویید.
سیبها را داخل ظرفی بگزارید و ظرف را روی شغله بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، بعد بگذارید کاملاً سرد شوند.
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ!
فر را روی درجه سیصد و پنجاه درجه فارنهایت (صد و هشتاد درجه سانتیگراد) گرم کنید.
• داخل یک قالب بیست و یک در بیست و یک سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید.
• مواد را به ترتیب گفته شده، کاملا با هم مخلوط کنید تا نرم و یکواخت شوند.
• مخلوط را داخل قالب بریزید و آن را در فر به مدت پنجاه دقیقه حرارت دهید تا خوب بپزد.
• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.
• بعد از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین نمایید .
این کیک یکی از معدود کیک هایی است که در آن از تخم مرغ استفاده نمیشود