شنیتسل مرغ
tony.almeyda
اسفند ۱۸, ۱۳۹۳
آشپزی, غذا با مرغ
1,119 بازدید

مواد لازم برای پخت شنیتسل مرغ
مواد لازم :
روغن سرخ کردنی / به اندازه نیاز
ران مرغ چهار عدد ( یک کیلو و دویست گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به اندازه نیاز
تخم مرغ دو عدد (صدو ده تا صدو بیست گرم)
آرد / به اندازه نیاز
|
|
طرز پخت شنیتسل مرغ :
۱- استخوان ران مرغ را جدا کنید و گوشت کوب بکوبید.
۲- مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید با چنگال هم بزنید. ران مرغ را در آرد بغلطانید ، بعد به تخم مرغ آغشته نمایید . سپس در پودر سوخاری غلط بدهید .
۳- در ظرفی مناسب کمی روغن بریزید ، روی حرارت بگذارید . بعد از داغ شدن شنیتسل را در روغن سرخ کنید، بعد روی حوله کاغذی بگزارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بعد از آن در ظرف مورد دلخواه بگزارید و سرو کنید
|
غذا با مرغ غذای خارجی ۱۳۹۳-۱۲-۱۸
با دوستانتان به اشتراک بگذارید