خانه / آشپزی / شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

6312_585

مواد لازم برای پخت شنیتسل مرغ

  مواد لازم :

روغن سرخ کردنی / به اندازه نیاز

ران مرغ چهار عدد ( یک کیلو و دویست گرم)

نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به اندازه نیاز

تخم مرغ  دو عدد (صدو ده تا صدو بیست گرم)

آرد / به اندازه نیاز

 

طرز پخت شنیتسل مرغ :

۱- استخوان ران مرغ را جدا کنید و گوشت کوب بکوبید.
۲- مقداری نمک و فلفل به تخم­ مرغ اضافه کنید با چنگال هم ­بزنید. ران مرغ را در آرد بغلطانید ، بعد به تخم­ مرغ آغشته نمایید . سپس در پودر سوخاری غلط بدهید .
۳- در ظرفی مناسب کمی روغن بریزید ، روی حرارت بگذارید . بعد از داغ شدن شنیتسل را در روغن سرخ کنید، بعد  روی حوله کاغذی بگزارید  تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بعد از آن در ظرف مورد دلخواه بگزارید  و سرو کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *