سالاد پاستا رژیمی با دستور آماده سازی
جز کسانی هستید که رژیم دارید و پاستا را مصرف نمی کنید در این مطلب می خواهیم پاستای رژیمی را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با سالاد پاستا رژیمی با دستور آماده سازی .
سالاد پاستا رژیمی با دستور آماده سازی ، مواد لازم :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
پاستای فرمی | ۲۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم / ۱۲۷ کالری |
کالباس سالامی | ۱۰۰ گرم | ۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری |
پیازچه | یک دسته ساطوری | ۱۰۰ گرم / ۳ کالری |
کنسرو ذرت | نصف قوطی | ۱۰۰ گرم / ۲۳ کالری |
شوید ساطوری | ۳ قاشق غذاخوری | ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری |
ماست خامه ای | یک دوم پیمانه | نامشخص |
نمک و فلفل | به میزان لازم | ۱۰۰ گرم / ۰ کالری |
سالاد پاستا رژیمی با دستور آماده سازی :
*. به نقل از آکاایران : یک قابلمه آب را با ۴ قاشق غذاخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری روغن به جوش آورید.
*. پاستا را ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا مغزپخت شود در آن بپزید، سپس آن را آب کش کرده و کنار بگذارید.
*. پاستای سرد شده را با سایر مواد در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
*. لازم است حتما قبل از سرو این سالاد، حداقل یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مواد کاملا سرد شده و طعم ها با یکدیگر مخلوط شوند.
نکته سالاد پاستا رژیمی با دستور آماده سازی :
*. در تهیه این سالاد به جای ماست می توانید از سس مایونز یا ترکیبی از ماست و سس مایونز به نسبت دلخواه استفاده کنید.
خواص پیازچه :
*. پیازچه غنی از کروم است. کروم نوعی ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و سازبدن و ذخیره سازی ماکرونوترینت ها استفاده می نماید. در واقع کروم جزئی از فاکتور تحمل گلوکز است.همچنین کروم باعث کاهش کلسترول تام همراه با افزایش کلسترول خوب(HDL) و کاهش تری گلیسیرید می شود.