مواد لازم برای درست کردن رولت مرغ با چیپس به اندازه چهار نفر
روغن مخصوص سرخ کردنی به اندازه نیاز
چيپس ( ریز شده) د گرم
سفيده تخممرغ دو عدد ( شت گرم)
آرد مقدار کمی
سس خردل یک قاشق چايخوري (پنج گرم)
زعفران (ساييده و حل شده در آبجوش)یک قاشق چايخوري ( هفت ميليليتر)
نمک و فلفل به اندازه نیاز
زردچوبه به اندازه نیاز
کالباس گوشت (نگيني خردشده) هشتاد گرم
فلفل دلمهاي قرمز (نگينيخردشده) یک عدد ( صد گرم)
قارچ ( ریز ریز شده )/ چهار عدد (شت گرم)
پياز (نگيني خردشده) یک عدد ( صدوچهل گرم)
آبليمو یک قاشق سوپخوري (چهارده ميليليتر)
سينه مرغ کامل یک عدد (پانصد گرم)
روش پخت رولت مرغ با چیپس
گوشت مرغ را کمي با گوشت کوب بکوبيد. آبليمو و نمک ، فلفل را با هم مخلوط کنيد و روي مرغ را با قلممو به آن آغشته نمایید . نیم ساعت بماند تا کاملا” مزهدار شود. در اين فاصله پياز را در کمی روغن تفت دهيد قارچ را اضافه کنيد تفت داده تا آب قارچ کشيده شود. نمک ، فلفل ، زردچوبه ، فلفل دلمهاي ، کالباس ، زعفران و سس خردل را اضافه کنید و مخلوط نمایید و از روي حرارت برداريد. بگذاريد تا خنک شود. مواد آماده و سرد شده را يک طرف سينه مرغ بريزيد. بعد آن را رول کنيد و در فويل بپيچيد. به مدت نیم ساعت در فري که با حرارت سی صد و پنجاه درجه فارنهايت گرم کرده ايد در طبقه وسط بگزارید تا بپزد. بعد از فر درآوريد رول مرغ را از فويل جدا نمایید و در مقداري آرد غلط دهید در سفيدهي تخم مرغي که با چنگال زدهايد بزنيد بعد در چيپس غلط بدهید و در روغن سرخ کنيد. برش دهيد در ظرف مورد نظر بچينيد و به دلخواه تزئين کنيد.
نکته:
عمل زدن رول مرغ در سفيده و چيپس را ميتوانيد دوبار تکرار کنيد.
دقت کنيد گوشت مرغ را بيش از حد نکوبيد تا پاره شود.