خانه / آشپزی / رولت خامه ای و دستور پخت آن

رولت خامه ای و دستور پخت آن

fo3849

 

سایت ابانک به شما که می خواهید در مراسم و جشن های خانوادگی خود شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید همراه ما باشید با رولت خامه ای و دستور پخت آن .


رولت خامه ای و دستور پخت آن ، مواد لازم :

 تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
 آبجوش ۱/۲ استکان
شربت ۱/۴ استکان
آرد ۱۵۰ گرم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
شکلات برای تزئین به مقدار لازم

 

رولت خامه ای و دستور پخت آن :
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.

شربت را به این مواد بیفزایید. سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. کف یک سینی ۴۰ در ۶۰ سانتیمتری را کاغذ بیندازید.

مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید، روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.

بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

و در آخر روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

fo3849

رولت خامه ای و دستور پخت آن

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *