در این مطلب می توانید روش درست کردن گریل مرغ را بیاموزید
چلو (پخته و دم کرده)، برای دو نفر
بلال شیرین، یک۱ عدد
لیمو ترش، یک عدد (بیست گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)، به اندازه نیاز
سینه مرغ (بدون استخوان)، ۲ تکه (چهارصد گرم)
فلفل سیاه و قرمز (پودر شده)، به اندازه نیاز
نمک، به اندازه نیاز
روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری (پانزده میلی لیتر)
رنگ خوراکی قرمز، دو قطره
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش)، یک قاشق سوپخوری (چهارده میلی لیتر)
سیر (کوبیده شده)، یک حبه (پنج گرم)
آب لیمو ترش، دو قاشق سوپخوری (بیست و هشت میلی لیتر)
ادویه کاری، یک قاشق چایخوری (دو گرم)
روش تهيه مرغ گریل:
در ظـرفی ادویـه کاری، آب لیمو ترش، سیـر، زعفران، رنگ خوراکی، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سینة مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در این مواد قرار دهید تا مزه دار شود. تابة باربیکیو یا سینی گریـل را بـا مقـداری روغن چـرب کـنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سینه مرغ را در آن کباب کنید. لیموترش و بلال را نیز برش داده و در تابه قرار داده تا گریل شود.
سینه مرغ را پس از گریل شدن به قطعات کوچک تر برش داده در ظرف مورد نظر قرار داده و به همـراه چلـو، لیمـوترش و بلال آماده شده سرو کنید.
پیشنهاد:
مرغ گریل شده را بدون چلو هم می توانید نوش جان کنید . و اگر می خواهید بدون برنج مرف کنید می توانید به جای آن از سبزیجات استفاده کنید