خانه / آشپزی / روش درست کردن کلوچه کنجدی

روش درست کردن کلوچه کنجدی

233

 

کلوچه ها را به روش های گوناگون تهیه می کنند در این قسمت شیرینی به شما دوستان به آموزش روش درست کردن کلوچه کنجدی را بیان می کنیم .

 

روش درست کردن کلوچه کنجدی ، مواد اولیه برای ۸ نفر:

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری پر

 

روش درست کردن کلوچه کنجدی :

ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.

حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد ، نمک ، وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون آ وردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم.

یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد می غلطونیم.

تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزه.

روش درست کردن کلوچه کنجدی ، نکته :

کلوچه های کنجدی را خیلی نازک نکنین چون بعد از پخت خشک میشه .

به جای وانیل و هل می تونین از پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید تا کلوچه هاتون عطر پرتقال بگیره.

233

روش درست کردن کلوچه کنجدی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *