کلوچه ها را به روش های گوناگون تهیه می کنند در این قسمت شیرینی به شما دوستان به آموزش روش درست کردن کلوچه کنجدی را بیان می کنیم .
روش درست کردن کلوچه کنجدی ، مواد اولیه برای ۸ نفر:
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری پر
روش درست کردن کلوچه کنجدی :
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد ، نمک ، وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون آ وردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم.
یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد می غلطونیم.
تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزه.
روش درست کردن کلوچه کنجدی ، نکته :
کلوچه های کنجدی را خیلی نازک نکنین چون بعد از پخت خشک میشه .
به جای وانیل و هل می تونین از پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید تا کلوچه هاتون عطر پرتقال بگیره.
روش درست کردن کلوچه کنجدی