خانه / آشپزی / روش درست کردن کیک موز

روش درست کردن کیک موز

3

 

یک کیک با طعم موز که مورد پسند همه افراد می باشد را در این جا آموزش می دهیم همراه ماباشید با روش درست کردن کیک موز در ادامه مطلب .

روش درست کردن کیک موز ، مواد لازم:

کره  ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای  ۵۵ گرم
شیره درخت افرا  ۸۰ گرم
موز  ۴ عدد بزرگ
شکر  ۲۳۰ گرم
تخم مرغ  ۴ عدد
وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد  ۱۵۵ گرم
بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری
نمک  نوک انگشت

 

روش درست کردن کیک موز :

۱-ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲- ۵۰ گرم از کره بردارید و ته قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با آن چرب کنید. کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کاغذ روغنی را هم با کره چرب کنید.

۳-برش های موز را (از سمت مسطح) در کف قالب بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند.

۴-در قابلمه ای روی حرارت کم، شیره ی افرا و شکر قهوه ای را بریزید و برای ۵ دقیقه تا شکر حل شود، حرارت دهید. ترکیب را روی موز ها در قالب بریزید.

۵- باقیمانده کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود.

۶-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

۷- آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر و وانیل به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

۸- خمیر را روی لایه ی شیره ی افرا در قالب بریزید. قالب را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا رویه ی کیک طلایی شود، در فر قرار دهید.

۹-کیک را از فر خارج کنید و برای اطمینان از پخته شدن آن، چاقویی کوچک را در وسط کیک فرو برده و بیرون آورید، اگر تمیز بود، کیک پخته است.

۱۰- اجازه دهید تا کیک در قالب برای ۵ دقیقه خنک شود. سپس ظرف مورد نظر را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید.

۱۱-می توانید آن را با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته میل کنید.

نکات روش درست کردن کیک موز :

۱- موز را از طول ۳ برش دهید. هر برش به پهنای حدود نیم سانتی متر باشد.

۲- آرد را الک کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *