یک کیک با طعم موز که مورد پسند همه افراد می باشد را در این جا آموزش می دهیم همراه ماباشید با روش درست کردن کیک موز در ادامه مطلب .
روش درست کردن کیک موز ، مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۵ گرم
شیره درخت افرا ۸۰ گرم
موز ۴ عدد بزرگ
شکر ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱۵۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک نوک انگشت
روش درست کردن کیک موز :
۱-ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- ۵۰ گرم از کره بردارید و ته قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با آن چرب کنید. کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کاغذ روغنی را هم با کره چرب کنید.
۳-برش های موز را (از سمت مسطح) در کف قالب بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
۴-در قابلمه ای روی حرارت کم، شیره ی افرا و شکر قهوه ای را بریزید و برای ۵ دقیقه تا شکر حل شود، حرارت دهید. ترکیب را روی موز ها در قالب بریزید.
۵- باقیمانده کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود.
۶-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
۷- آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر و وانیل به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۸- خمیر را روی لایه ی شیره ی افرا در قالب بریزید. قالب را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا رویه ی کیک طلایی شود، در فر قرار دهید.
۹-کیک را از فر خارج کنید و برای اطمینان از پخته شدن آن، چاقویی کوچک را در وسط کیک فرو برده و بیرون آورید، اگر تمیز بود، کیک پخته است.
۱۰- اجازه دهید تا کیک در قالب برای ۵ دقیقه خنک شود. سپس ظرف مورد نظر را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید.
۱۱-می توانید آن را با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته میل کنید.
نکات روش درست کردن کیک موز :
۱- موز را از طول ۳ برش دهید. هر برش به پهنای حدود نیم سانتی متر باشد.
۲- آرد را الک کنید.