روش درست کردن کرپ در سوگی را در این جا آموزش می دهیم این غذا را کودکان خیلی دوست دارند و شما می توانید در جشن تولد نیز از این خوراکی استفاده کنید همراه ما باشید .
روش درست کردن کرپ در سوگی ، مواد لازم :
تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
خامه | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران حل شده | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
مواد سس گوشتی سوگی | ۳۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | به مقدار لازم |
روش درست کردن کرپ در سوگی ، مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس می تواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود. این سس را می توان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.
روش درست کردن کرپ در سوگی ( ۱۸ عدد):
تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت ۲ دقیقه با همزن می زنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی می زنیم تا صاف و یکدست شود.
تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در آن می ریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آن را تفت می دهیم.
سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ می گذاریم روی آن مایه گوشتی و پنیر و آویشن می ریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار می دهیم تا فیکس شود و این کار را با ۳ لایه کرپ انجام می دهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک می ریزیم.
در فر طبقه دوم با درجه ۱۸۰ و به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم.
روش درست کردن کرپ در سوگی