خانه / آشپزی / روش درست کردن پیراشکی کرم دار به شکل خورشید

روش درست کردن پیراشکی کرم دار به شکل خورشید

26750

 

پیراشکی را می توان به روش های مختلف تهیه کرد در این جا روش درست کردن پیراشکی کرم دار به شکل خورشید را که می تواند یک عصرانه خوشمزه باشد را آموزش می دهیم .

روش درست کردن پیراشکی کرم دار به شکل خورشید ، مواد لازم:
تخم مرغ :۱عدد شیر: ۱ لیوان
شکر:نصف لیوان کره :۱۰۰ گرم
نمک:۱/۸ قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه فوری:۱قاشق غذا خوری سر پر
آرد حدود ۵ لیوان تاحدی که به دست نچسبد
موادکرم آرد۳/۴پیمانه

آب ۲پیمانه

شکر۱پیمانه

کره ۲قاشق غذا خوری

وانیل یک۱/۸ قاشق مرباخوری

 

روش درست کردن پیراشکی کرم دار به شکل خورشید ، طرزتهیه :

داخل قابلمه ای ابتداشکروآردراخوب باهم مخلوط کرده آب راکم کم ریخته وروی حرارت گاز سفتش کرده کمی سفترازکرم شد وانیل وکره راریخته وخاموش کرده تاسردشود، پودر خمیر مایه را با۱/۳ لیوان آب ولرم(ولرمی که رو به سردی می رود) مخلوط کرده ۱قاشق غذا خوری شکر به آن افزوده و در جای گرمی روی سماور خاموش شده سریع عمل می آید.درون ظرفی گود تخم مرغ ،کره آب شده،شیر ولرم،شکرومخمر آماده را مخلوط می کنیم. آرد ونمک را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک می کنیم تا سبک شده و کمی هوا بخورد.کم کم آرد را به بقیه ی مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید . اگر خمیر خیلی شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید .ولی خمیر نهایی لطیف و کمی چسبناک است.کف ظرفی راآردپاشیده وخمیرراداخل آن گذاشته ورویشراباکیسه ویا حوله ضخیم پوشانده و ۲ ساعت به آن استراحت دهید.بعد از آن خمیر را از ظرف خارج کرده کمی ورز داده ویک خمیرگردبرای پایه کارداخل قالب پهن کرده وهشت کنده که وسط آنها کرم گذاشته دورتادور خمیر پایه میچینیم حالا برای بهتر شدن کیفیت نان نیم ساعت یاچهل دقیقه به آن استراحت دهیدروی خمیر رابا پودر قند ۱قاشق غ زرده ۱ عدد روغن مایع اق س وکمی زعفران اندود کرده وکنجدپاشیده .فر را با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده و یک ظرف آب در آن قرار دهید.(بخار آب جوش باعث بهتر شدن کیفیت نان میشود).زمان پخت نان بسته به نوع و درجه حرارت فر متفاوت است معمولا با دمای ۱۶۰ حدود ۱ ساعت طول میکشد هر وقت روی نان ها مثل عکس طلایی شد آن ها را از فر خارج کنید.
نکته:می توانید میزان شکر را کمتر کنید.

 

26750

 پیراشکی کرم دار به شکل خورشید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *