خانه / آشپزی / روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای

روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای

روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای

fo3501

 

می خواهید خودتان در منزل انواع پاپ کرن در طعم های مختلف درست کنید در این بخش به روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای می پردازیم با ما باشید.

روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای ،مواد لازم :

 ذرت برای هر نفر تقریبا ۱ مشت دانه شده
 نمک  به میزان لازم
 کره  ۱ قاشق مربا خوری سر خالی
 روغن ۱ قاشق مربا خوری سر خالی
فلفل به میزان لازم

روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای :
برای این کار به یک قابلمه بزرگ در دار احتیاج داریم .

روغن و کره را با هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم که کمی گرم شود (در حدی که کره آب شود) بعد دانه ذرت را به اندازه ای که کف ظرفمان را کامل بپوشاند می ریزیم و در آن را می بندیم.

شعله را چند ثانیه زیاد و بعد از آن کم می کنیم. بعد از حدود یک دقیقه ذرت ها با صدا شکفته شده و به در ظرف می خورند. هر چند لحظه یک بار در قابلمه را سفت نگه داشته و ظرف را تکان بدهید که ذرت ها نسوزند.

وقتی این صدا تمام شد. زیر ظرف را خاموش کنید و بعد از حدود یک دقیقه در ظرف را باز کنید و نمک و فلفل یا آویشن به میزان دلخواه اضافه کنید ( اول مطمئن شوید که دیگر ذرتی نمانده که شکفته شود بعد در ظرف را باز کنید).

نکته مهم: گاهی افراد فکر می کنند مثلا اگر جای روغن فقط از کره بریزند، بهتر نمی شود؟ اما جواب اینکه که اگر فقط کره استفاده کنیم سریع می سوزد و ذرت ها سیاه می شوند.

* اگر اسپری هم داشته باشید می توانید سرکه را با استفاده از اسپری تا زمانی که ذرت های شکفته داغ هستند روی آن بپاشید و می شود سرکه نمکی.

fo3501

روش درست کردن پاپ کرن ( ذرت بو داده ) کره ای

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *