روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی
مرغ ترش را به گونه های مختلف در هر گوشه از ایران درست می کنند در این جا می خواهیم روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی را آموزش دهیم .
ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم. همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم . بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم.
بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود . رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوانید از رب آلوچه هم استفاده کنید.
بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد . تقریبا” بعد از یک ساعت غذا آماده است و میتوانید میل کنید
روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی