پیتزا را به روش های مختلف درست می کنند در این جا می خواهیم بدون نیاز به خمیر پیتزا این پیتزا را درست کنیم همراه ما باشید با روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی .
روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی ، مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۱ عدد |
قارچ خرد شده | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نان ساندویچی | به میزان لارم |
پنیر پیتزا | به میزان لارم |
آویشن یا ادویه پیتزا | به میزان لارم |
ادویه | به میزان لارم |
رب گوجه | به میزان لارم |
نمک و فلفل | به میزان لارم |
روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی :
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.
روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی