روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی
این بار با مرغ یک غذای خارجی را به شما آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی در ادامه مطلب .
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
سینه مرغ | ۴ | عدد | بدون پوست و استخوان |
روغن | ۱ | قاشق غذا خوری | |
نمک | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
فلفل سیاه | ۱/۴ | قاشق چای خوری | |
سس ایتالیایی | ۲ | قاشق غذا خوری | |
سس آلفردو | ۱ | فنجان |
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید.
مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.
سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید.
حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد
روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی