خانه / آشپزی / روش درست کردن شیرینی پاپاتیا

روش درست کردن شیرینی پاپاتیا

AndroidOnlineNewsImage.aspx_

یک نوع شیرینی بسیار زیبا که می تواند تحریک کند اشتها را سایت ابانک آموزش روش درست کردن شیرینی پاپاتیا را در اختیار شما می گذارد .

روش درست کردن شیرینی پاپاتیا

کره نرم شده در محیط را در ظرفی ریخته پودر قند را مخلوط کرده و روغن مایع اضافه میشود. مقداری آرد به همراه وانیل و بیکینگ پودر اضافه شده با کره مخلوط میشود و سپس آرد تا جایی که خمیر نرمی بدست آید اضافه شده و ورز داده میشود .

خمیر دو قسمت میشود به یک قسمت از خمیر پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط میشود . داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم. اول خمیرها را به اندازه فندق گرد کردهآماده می کنیم .

سپس یک گلوله از خمیر سفید در مرکز و ۶ گلوله دور آن از خمیر کاکائویی می چینیم و یا بر عکس در وسط خمیر قهوه ای دور آن خمیر سفید میچینیم . در فر گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵تا۲۰دقیقه میپزیم . در صورتی که مایل به رنگی بودن شیرینی باشیم رنگ غذا را جایگزین پودر کاکائو کرده و میتوانیم با دو رنگ یا چند رنگ خمیر شیرینی را ترکیب کنیم .

AndroidOnlineNewsImage.aspx_

روش درست کردن شیرینی پاپاتیا

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *