رول مرغ پنیری می تواند یک غذای سبک برای کسانی که می خواهند شامی سبک و یا در مهمانی عصرانه خود یک پذیرایی مفصل و ساده داشته باشند لازم است بدانید مواد این رول برای ۴ نفر است ، همراه ما باشید با روش درست کردن رول مرغ با پنیر .
روش درست کردن رول مرغ با پنیر ، مواد لازم :
سینه مرغ خرد شده | ۲ عدد |
آرد | ۱ قاشق سوپخوری |
شیر | ۱/۳ پیمانه |
کره آب شده | ۵۰ گرم |
پنیر گودای رنده شده | ۱/۲ پیمانه |
پنیر موتزارلای رنده شده | ۱/۲ پیمانه |
پیازچه خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
پودرکاری | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر پیراشکی | ۱۵-۱۰ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش درست کردن رول مرغ با پنیر :
در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند.
آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید.
پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را بهصورت مثلثهای بزرگ برش دهید.
خمیر را از نانوایی هم می توانید تهیه کنید.
مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید.
مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را به آرامی لوله کنید.
رولها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کردهاید بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول های شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنید.
فوت و فن روش درست کردن رول مرغ با پنیر :
بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیبا تر شوند.
روش درست کردن رول مرغ با پنیر