خانه / آشپزی / روش تهیه سالاد یونانی

روش تهیه سالاد یونانی

food_131

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

    نمک وفلفل         به اندازه نیاز

    سیر ….  دو حبه

    روغن زیتون .          شش قاشق غذاخوری

    آب لیمو       دو قاشق غذاخوری

    ارگانو یا آویشن           به اندازه نیاز

    زیتون سیاه       پنج تا شش عدد

    پنیر فتا     بیست  گرم

    گوجه فرنگی           ۱ عدد

    فلفل دلمه ای (سبز ، زرد ، قرمز) …. در مجموع ۱ عدد

    پیاز قرمز          ۱عدد

  خیار درشت             ۱ عدد

روش تهیه سالاد یونانی

۱ – خیار را از وسط نصف کرده و تخم داخل آن را خارج کنید . به همراه گوجه فرنگی بدون تخم و فلفل دلمه ای ها به صورت نگینی درشت خرد کنید.
۲ – پیاز را حلقه حلقه کنید . حلقه های درشت را نصف کنید.
۳ – آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر ریز شده ، نمک و فلفل و ارگانو را مخلوط کرده و کاملا با چنگال بزنید تا مواد کمی یک دست شود .
۴ – پنیر فتا را به صورت مکعب های درشت برش داده و زیتون ها را نیز از وسط نصف کنید و اگر هسته دارد هسته آن را خارج کنید .
۵ – کلیه مواد به جز پنیر و زیتون را مخلوط کنید و در ظرف مناسب قرار دهید پنیر و زیتون ها را روی سالاد داده و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین نمایید .
نکات :

    میتونید از گوجه گیلاسی به جای گوجه درشت در این سالاد استفاده کنید .

    لازم به یادآوری نیست که از مواد اولیه تازه و سالم استفاده کنید .

    گر از ارگانو پودر نشده استفاده کنید بسیار بهتر است .
دوستانی که در ایران هستند و دسترسی به پنیر فتا ندارند میتوانند از پنیر های سفید صبحانه استفاده کنند که نزدیک ترین طعم و بافت را به پنیر فتا دارند .
زیتون اصلی که در این سالاد استفاده میشود ، زیتون کالاماتا است که اگر به این زیتون دسترسی دارید میتوانید جایگزین زیتون سیاه کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *