مواد لازم برای درست کردن رنگینک خرما
پسته چرخ کرده : یک قاشق سوپخوری
هل کوبیده : یک قاشق مرباخوری
روغن :سیصد گرم
آرد گندم : پانصد گرم
طرز تهیه رنگینک خرما
روغن را در ظرف بریزید تا داغ شود .
آرد را اضافه میکنیم و شعله را ملایم میکنیم .
مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
بعد آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، بعد خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده قاطی می کنیم .
هسته های خرما را در بیاوریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می بگزاریم .
نصف آرد را که سرخ کرده ایم را در ظرف مسطحی بریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.
با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
مقداری خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.
آرد را اضافه میکنیم و شعله را ملایم میکنیم .
مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
بعد آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، بعد خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده قاطی می کنیم .
هسته های خرما را در بیاوریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می بگزاریم .
نصف آرد را که سرخ کرده ایم را در ظرف مسطحی بریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.
با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
مقداری خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.
حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم.