مواد لازم برای درست کردن رشته فرنگی با سبزیجات برای چهار نفر
كنجد پوست كنده یک لیوان
سس سویا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل به اندازه نیاز
پیازچه هشت عدد
سیر چند حبه
قارچ یک بسته
پیاز متوسط یک عدد
هویج متوسط یک عدد
اسفناج ۱ دسته
گوشت گاو صد و پنجاه گرم
رشته فرنگی نشاسته ( نودل ) ۱ بسته
طرز تهیه رشته فرنگی با سبزیجات
۱. قارچ را به صورت خلال ریز ریز نمایید
۲. هویج را به صورت خلال های پنج سانتی خورد نمایید
۳. پیازچه ها را با ساقه به صورت تكه های هشت سانتی خورد نمایید
۴. پیاز را خلال نمایید
۵. گوشت گاو را به صورت نوارهای باریك خلال نمایید
۶. بعد از اینكه مواد بالا را به شكلی كه گفته شد خورد كردید حالا رشته فرنگی را داخل آب جوش بریزید و حدود سه دقیقه بگذارید روی اجاق تا رشته ها نرم شود بعد آبكشی کنید و داخل یك كاسه بزرگ بریزید.
می توانید رشته ها را با استفاده از یك قیچی به تكه های كوچك ببرید و بعد به میزان سلیقه ی خود مقداری سس سویا و روغن كنجد اضافه كنید و هم بزنید
*نكته: در خلال پخت رشته فرنگی ها گاهی با دست تست كنید اگر نرم شده از روی اجاق بردارید تا له نشود
۷. اسفناج ها را داخل آبجوش ریخته و بگذارید برای ۱ دقیقه هم بزنید تا به آرامی پخته شود سپس آبكشی كرده و و در آب سرد بیندازید و دوباره آبكشی كنید و بعد كاملا آبش را خارج كنید و به صورت قطعات ۵ سانتی برش دهید.
۸. نصف پیمانه سس سویا و نصف پیمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه ای جدا بگذارید.
۹. هویج ها را هم در تاوه تفت دهید و جدا بگذارید.
۱۰. پیاز را هم تفت داده تا طلایی شود سپس به ظرف هویج اضافه كنید.
۱۱. قارچ ها را نیز تفت داده و سپس به ظرف هویج و پیاز اضافه كنید.
۱۲. پیازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هویج اضافه كنید.
۱۳. گوشت گاو را در تاوه بریزید و خوب به هم بزنید تا خوب بپزد بعد سیر و کمی سس سویا اضافه نمایید و خوب به هم بزنید شكر را هم اضافه نمایید و دوباره به هم بزنید و بعد از پخته شدن به ظرف هویج اضافه تمایید حالا مخلوط سس سویا و روغن كنجد را هم اضافه تمایید و مواد حاصله را خوب مخلوط كنید.
در پایان رشته فرنگی و دانه های كنجد را اضافه کنید و نوش جان كنید.