مواد لازم برای پخت مارچوبه با ژامبون برای شش نفر
برگ مغز کاهو به اندازه ای که کف ظرف را بپوشاند
تخم مرغ پخته شده سفت سه عدد
نعنا و ترخان خورد شده دو قاشق سوپخوری
سس مایونز یک لیوان
کنسرو مارچوبه یک قوطی متوسط
ژامبون ورقه شده یک اندازه شش ورق
دستور پخت مارچوبه با ژامبون
برگهای کاهو را کف ظرفی که بهتر است گرد باشد بصورت منظم بچینیم بین هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه قرار دهیم و لوله می کنیم و انها را بصورت منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو بگزاریم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می بزنیم و سبزی خورد شده را با ان قاطی می نماییم و بااندازه کافی با نمک و فلفل بزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.
غذای شما اماده شد سرو کنید نوش جان