مواد لازم برای تهیه دل مرغ ( غذای هندی )
نمك، فلفل قرمز و زردچوبه به اندازه نیاز
ليمو ترش ۱ عدد
زنجبيل ۱ قاشق چايخوري
سويا سس و روغن زیتون هر کدام ۲ قاشق سوپخوري
کدو سبز و هویج خرد شده و جعفري و فلفل دلمه ای و پیازو گل کلم و هر کدام صد گرم
دل مرغ پاك شده چهارصد گرم
خوراک دل مرغ ( غذای هندی )
اول پياز را با روغن زيتون تفت ميدهيم، وقتي پياز طلايي شد دل مرغهاي شسته شده را به آن اضافه کنیم و تفت ميدهيم. بعد سبزيهاي خرد شده را اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم مواد كمي سرخ شوند. ادويهها و نمك را به همراه سويا سس به خوراك اضافه کنیم ، نصف پيمانه آب داخل آن ميريزيم، در ظرف را ميگذاريم تا با شعله ملايم به مدت نیم ساعت بپزد. وقتي خوراك آماده شد داخل ظرف سرو بریزید و گوجهفرنگي، فلفل، آب ليموترش را بر روي آن ميريزيم. بعد با فلفل دلمهاي و لوبيا سبز بخارپز شده تزيين ميكنيم.
نوش جان