خانه / آشپزی / خوراک دل مرغ ( غذای هندی )

خوراک دل مرغ ( غذای هندی )

Thumbnail

مواد لازم برای تهیه دل مرغ ( غذای هندی )

    نمك، فلفل قرمز و زردچوبه      به اندازه نیاز

    ليمو ترش     ۱ عدد

    زنجبيل        ۱ قاشق چايخوري

    سويا سس و روغن زیتون هر کدام         ۲ قاشق سوپخوري

  کدو سبز و هویج خرد شده و جعفري و فلفل دلمه ای و پیازو گل کلم و هر کدام       صد گرم

دل مرغ پاك شده      چهارصد گرم

خوراک دل مرغ ( غذای هندی )

اول پياز را با روغن زيتون تفت مي‌دهيم، وقتي پياز طلايي شد دل مرغ‌هاي شسته شده را به آن اضافه کنیم و تفت مي‌‌دهيم. بعد سبزي‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم مواد كمي سرخ شوند. ادويه‌ها و نمك را به همراه سويا سس به خوراك اضافه کنیم ، نصف پيمانه آب داخل آن مي‌ريزيم، در ظرف را مي‌گذاريم تا با شعله ملايم به مدت نیم ساعت بپزد. وقتي خوراك آماده شد داخل ظرف سرو بریزید و گوجه‌فرنگي، فلفل، آب ليموترش را بر روي آن مي‌ريزيم. بعد با فلفل دلمه‌اي و لوبيا سبز بخارپز شده تزيين مي‌كنيم.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *