مواد لازم برای تهیه نان پای سیب اندازه ۳۲ تکه
گردو: ۱ پیمانه، خرد شده
سیب: دو پیمانه، پوست کنده و درشت خرد شده
وانیل: نصف قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
تخممرغ: دو عدد همزده
نمک: نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: دو قاشق چایخوری
آرد: سه پیمانه
شکر: دو پیمانه
طرز تهیه نان پای سیب
اول – در یک ظرف ، دارچین، جوششیرین، آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط نمایید و بگزارید کنار .
دوم – تخممرغ، روغن، وانیل و سیب را با هم مخلوط تمایید و به مخلوط آرد اضاف کنید .
سوم – تکههای گردو را به مخلوط اضافه نمایید .
چهارم – آنها را در دو قالب چرب شده به ابعاد ده در بیست سانتی متر بریزید.
پنجم – آنها را در دمای سیصد و پنجاه درجه فارنهایت به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه یا تا وقتی که یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
ششم – در همان قالب بگذارید به مدت ده دقیقه سرد شوند، بعد آنها را از قالب بیرون بیاورید و بر روی صفحه مشبکی بگزارید تا کاملا سرد شوند.
نوش جان