مواد لازم برای تهیه ترشی رشتی
سرکه قرمز به اندازه نیاز
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) دویست گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به اندازه نیاز
نمک به اندازه نیاز
تخم گشنیز (کوبیده شده) دوازده گرم
سیاه دانه یک قاشق چایخوری ( سه گرم)
غوره غوره صد گرم
شپله دویست گرم
گوجه سبز سی صد گرم
هویج (خردشده) چهار عدد ( دویست و هشتاد گرم)
کرفس (خردشده) چهار ساقه ( سی صد و بیست گرم)
برگ کلم (خردشده) پانصد گرم
گل کلم (خرد شده) هفتصد گرم
روش درست کردن ترشی رشتی
کرفس ، هویج ، گل کلم ، برگ کلم ، گوجه سبز و شپله را با هم قاطی کنید ، غوره غوره، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید . نعناع و خالواش را هم اضاف نمایید ، در شیشه استریل شده ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. بعد در ظرف را ببندید و در فضای خنک بگزارید . این ترشی بعد از ۳ هفته درست می شود