در این مطلب برای شما روش درست کردن بال سوخاری چینی را آموزش میدهیم
مواد لازم برای درست کردن بال سوخاری چینی
بال مرغ هشت عدد ( چهارصد گرم)
آرد ذرت یک قاشق سوپخوري ( نه گرم)
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان(رنده شده)/ به اندازه نیاز
آویشن/ یک قاشق چایخوری (سه گرم)
نمک و فلفل سياه/ به اندازه نیاز
کنجد/ ۳/۱ پيمانه ( پنجاه و سه گرم)
تخممرغ یک عدد ( پنجاه و پنج – شتگرم)
روغن (سرخ کردنی) به اندازه نیاز |
|
روش تهيه :بال مرغ سوخاری چینی
قسمت بالاي بالها را جدا کرده کنار بگذاريد. قسمت باقيمانده (بازوي مرغ) را با يک دست گرفته و با دست ديگر با يک چاقوي تيز گوشت را از قسمت بالا به طرف پايين بکشيد. آرد ذرت ، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آويشن ، نمک ، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در يک بشقاب بريزيد. در ظرف ديگري تخممرغ را با چنگال بزنيد. ابتدا بالها را در تخممرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلطانيد. اين عمل را دو بار انجام دهيد. در ظرف گودي روغن ريخته روي حرارت بگذاريد تا کاملا” داغ شود. هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنيد در صافي و يا روي کاغذ روغني بچينيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
نکته:
روغن به اندازه ای داغ باشد که بالها را نسواند.
توجه کنيد روغن در حدي باشد که روي بالها را بپوشاند.
|