خانه / آشپزی / آموزش تصویری سس کچاپ خانگی

آموزش تصویری سس کچاپ خانگی

Tomato-Ketchup-recipe-3

 

یکی از چاشنی های ویژه سیب زمینی و فلافل و هات داگ سس کچاپ می باشد در این جا به شما آموزش تصویری سس کچاپ خانگی را یادمی دهیم زیرا سس های بیرون مواد نگهدارنده دارند و برای کبد مضر است .

آموزش تصویری سس کچاپ خانگی ، دستور ساخت

به این سس کچاپ را می‌توانید به دلخواه خود طعم‌های مختلفی بدهید، می‌توانید کمی سیر اضافه کنید و یا فلفل قرمز آن را کم یا زیاد کنید تا مزه‌ی تند و معمولی داشته باشد و پس از آن می‌توانید سس کچاپ خوش طعم خود را همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده و یا هات‌داگ کبابی میل کنید.

 

آموزش تصویری سس کچاپ خانگی ، مواد لازم:

۱.۵ کیلوگرم گوجه‌فرنگی پوست کنده شده و خرد شده

۱/۴ فنجان سرکه سفید

۲ قاشق غذاخوری سرکه بلسان

۳ قاشق غذاخوری شکر

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری نمک

پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک کرفس ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر خردل ۱/۸ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه و سفید ۱/۸ قاشق چای‌خوری

 

آموزش تصویری سس کچاپ خانگی ، طرز تهیه:
در یک ماهی‌تابه بزرگ مواد را ترکیب کرده وحدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید.

پس از این‌که گوجه ها را خرد کردید بقیه مواد را هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

Tomato-Ketchup-recipe-7

پوره را در یک مخلوط کن بریزید تا زمانی که بسیار صاف شود.پس از آن مواد را از یک صافی رد کنید و پس از این‌که کاملا نرم شد و دانه‌های ریز از بین رفت به ماهی‌تابه برگردانید و با حرارت ملایم حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که غلیظ شود.

برای صاف تر بودن سس کچاپ مواد را از داخل یک صافی رد کنید.

Tomato-Ketchup-recipe-8

 

برای جلوگیری از سوختن و یا چسبیدن غذا به کف ماهی‌تابه مرتب آن را هم بزنید.

مواد را به هم بزنید تا به ته ماهی تابه یا قابلمه نچسبد.

Tomato-Ketchup-recipe-9

 

 

اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و پس از آن به ظروف محفوظ از هوا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید. این سس به مدت یک هفته سالم خواهد ماند.

سس کچاپ آماده شده را می‌توانید با سیب زمینی سرخ کرده یا هات داگ میل کنید

Tomato-Ketchup-recipe-6

آموزش تصویری سس کچاپ خانگی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *