خانه / آشپزی / آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی

آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی

1144

 

کیک با طعم خاص در این جا آموزش می دهیم فوق العاده خوشمزه است همراه ما باشید با آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی در ادامه مطلب .

آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی ، مواد اولیه :

 

برای کیک :
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ (درشت) تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ ونیم پیمانه
نمک ۱/۲ ق چ

 

برای گلیز :
شکلات ۲۰۰ گرم
خامه ۱/۲ پیمانه
شیر شیر ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
شیر عسلی ۳۵۰ گرم

 

برای تایپینگ :
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
شکلات ۴۰ گرم

 

آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی :

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
قالبی رو برای کیک در نظر میگیریم. مثلا حدود ۲۰ در ۳۰ سانت. حالا کمی بزرگتر یا کوچکتر.
قالب رو با کره به خوبی چرب میکنیم.
با پودر کاکائو کل سطحش رو پوشش میدیم.

5

حالا با برس پودر کاکائوی اضافی رو جمع کرده از قالب خارج میکنیم.

 

مایه کیک رو آماده میکنیم.

آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.

نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود

باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.
نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود
باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
توی قالب میریزیم.

1259

سطحش رو صاف میکنیم و میذاریمش توی فر.
برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در **فر رو قبل از ۲۰ دقیقه باز کنیم. اما بعد از بیست دقیقه چکش میکنیم هر وقت تستر تمیز بیرون اومد یعنی دیگه آماده است.)
تا کیک میپزه گلیز رو آماده میکنیم.

1146

حتما از تلخ ترین شکلاتی که تحمل تلخیش رو دارید استفاده کنید. ترجیحا نود درصد.
شکلات رو ذوب میکنیم.
شیر و خامه و شیر عسلی و کاکائو رو اضافه کرده و ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شه.
بچشید اگر براتون شیرینه میتونید پودر کاکائوی بیشتری بریزید.

عکس قبل و بعد کیک رو با هم مقایسه کنید.

ببینید عملا مایه کیک ارتفاعی نداشته ولی خود کیک تا لبه قالب پف کرده و بالا اومده. این رمز موفقیت کیکه که گلیز رو به خوبی خواهد نوشید.
نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک خنک شه و بعد با سیخ چوبی حفراتی توی کیک ایجاد میکنیم. سیخ چوبی رو تا انتهای کیک فرو میبریم.

1142

حالا کم کم گلیز رو به خورد کیک میدیم.

1143

همینطور ادامه میدیم تا کل کیک سیراب شه و گلیز تمام شه.
کیک بافتی اسفنجی داره و کل گلیز رو خواهد نوشید.

1141

روی کیک رو با سلفون میپوشونیم.
و میذاریمش توی یخچال به مدت سه ساعت و یا شب تا صبح.

1145

بازم تاکید میکنم شما به میزان پف کیک دقت کنید. این دقیقا رمزشه. وگرنه همه گلیز رو به خوبی جذب نخواهد کرد.
مطابق دستور خامه فرم گرفته درست میکنیم.
ویا بصورت آماده از لوازم قنادی فروشی ها تهیه میکنیم.

1140

خامه رو روی سطح کیک پخش میکنیم.
روش شکلات رنده میکنیم و به سایز دلخواه برش زده و سرو میکنیم.

1144

نکته:
همینطور که عرض شد گلیز رو حتما بچشید و شیرینی و تلخیش رو تنظیم کرده و بعد روی کیک بریزید.

این کیک در صورت مرطوب بودن خیلی خوشمزه تر است و اصل کیک شکلات به همان رطوبت کیک است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *