مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس
روغن مخصوص سرخ کردن به اندازه نیاز
سیب زمینی به اندازه کافی
آب به اندازه نیاز
نمک به اندازه نیاز
مایه خمیر یک چانه
شیر دو پیمانه
آرد گندم دو پیمانه
طرز تهیه فیش اند چیپس
آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم.در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم.نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم.سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه را خاموش کرده و ۱ تا ۱ ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.
برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم.سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند.دوباره آنها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.
ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوش با آن پوشش میدهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که درست کرده ایم میل می کنیم.
البته در دستور ساده تر این غذا میتوانید از پودر سوخاری و استفاده نمایید .یعنی ماهی ها را اول در پودر سوخاری غلط دهید بعد در تخم مرغ فلط دهید و در آخر آنها را با پودر نان آغشته کنیدو سرخ کنید.
یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای انگلستان غذایی است که در واقع با فیله ماهی تازه سید شده و چیپس سیب زمینی درست میشود و انگلیسیها این غذا را به نوعی تبدیل به غذای ملی شان کرده اند و آنرا به بقیه کشورها نیز معرفی نموده اند