خانه / آشپزی / 6 ترفندهایی برای خوشمزه کردن فلافل

6 ترفندهایی برای خوشمزه کردن فلافل

۶ ترفندهایی برای خوشمزه کردن فلافل

download (2)

 

همانطور که می دانید فلافل در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد و غذای گرد و خوشمزه است در این قسمت نکات آشپزی به بیان ۶ ترفندهایی برای خوشمزه کردن فلافل می پردازیم .

۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند!

برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.

 

۶ ترفندهایی برای خوشمزه کردن فلافل

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *