خانه / آشپزی / کیک سیب زمینی با سالمون دودی به صورت لقمه ای

کیک سیب زمینی با سالمون دودی به صورت لقمه ای

2016419031560a

یک غذای لقمه ای دیگر که بسیار طرفدار دارد را به شما آموزش می دهیم همانطور که می دانید سیب زمینی طرفداران زیادی دارد بین همه همراه ما باشید با کیک سیب زمینی با سالمون دودی به صورت لقمه ای .

 

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

زمان پخت : ۲ ساعت و ۵ دقیقه

  کیک سیب زمینی با سالمون دودی به صورت لقمه ای ، مواد لازم

سیب زمینی پخته

۱ کیلو گرم

کره ذوب شده

۱۰۰ گرم

آرد

۱۰۰ گرم

جوش شیرین

۱ ق چ

مواد روی کیک سیب زمینی

پنیر خامه ای

۲۸۰ گرم

خامه

۱۰۰ میلی لیتر

رنده پوست لیمو ترش

۱ عدد

برش های سالمون دودی

۲۰۰ گرم

شوید

یک مشت

کیپر

۵۰ گرم

کیک سیب زمینی با سالمون دودی به صورت لقمه ای :

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید و در سینی فر چیده به مدت ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند و پوستان کریپسی شده و مغز پخت شوند سپس روی توری سیمی بگذارید خنک شوند و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید .

سیب زمینی ها که به اندازه ی کافی سرد شدند و دست را نمیسوزاندند پوست کرده یا نصف کنید و داخلشان را خالی کرده در کاسه ای مناسب ریخته و کاملا پوره کنید سپس دو سوم کره ذوب شده و آرد و جوش شیرین مخلوط کرده و به اندازه ی کافی نمک و فلفل بزنید .

یک سینی فر بزرگ حدود ۲۵ * ۳۵ سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با نیمی از باقیمانده کره کاملا چربش کنید و مخلوط سیب زمینی را کف سینی پرس کنید

با قلم مو باقیمانده ی کره را روی خمیر سیب زمینی بکشید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود .

سینی را از فر بیرون بیاورید و روی توری سیمی بگذارید خنک شود در این حین پنیر خامه ای را هم بزنید تا کرمی و نرم شود سپس خامه و آب لیمو ترش  نمک و فلفل را با پنی رمخلوط کنید و این مخلوط را روی سطح کیک سیب زمینی که سرد شده بکشید با یک چاقوی تیز یکیک سیب زمینی را به ۳۰ مربع مساوی تقسیم کنید و روی هر کدام یک برش نازک سالمون دودی برگ شید و کپر و رنده پوست لیمو بگذارید و سرو نمایید .

2016419031560a

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *