بادمجان یک میوه خوشمزه و پرخاصیت می باشد که با آن می توانیم غذاهای زیادی درست کنیم در این جا به آموزش درست کردن کلوچه بادمجان کبابی می پردازیم .
کلوچه بادمجان کبابی ، مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
روغن مایع | ۱/۲ | پیمانه | |
آب | ۱/۲ | پیمانه | |
نمک | ۱ | قاشق چای خوری | |
کره | ۱ | قاشق غذا خوری | |
بادمجان | ۲ | عدد | کبابی |
پنیر سفید | ۵۰ | گرم | |
پنیر پیتزا | ۲۰ | گرم | |
فلفل سیاه | به میزان لازم | ||
کنجد | به میزان لازم | ||
آرد | به میزان لازم | ||
زرده تخم مرغ | ۱ | عدد |
کلوچه بادمجان کبابی
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد.
بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.
از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.
روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه قرار دهيد.
کلوچه بادمجان کبابی