مواد لازم برای تهیه کرم ژله میوه
شیر یک لیوان
ژله آلوئه ورا یک عدد
ژله موز یک عدد
گیلاس کمی
پرتقال یک عدد
موز یک تا دو عدد
طرز تهیه کرم ژله میوه
مرحله اول – ژله موز را طبق دستور آن در یک لیوان آب جوش جل کرده و یک سوم لیوان آب سرد به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
مرحله دوم – به کمک قلموی آشپزخانه کف قالب را کمی چرب کنید، سپس گیلاس ها را در قسمت مرکز گل چیده و پرتقال های پر شده را در قسمت های گلبرگی شکل بچینید.
مرحله سوم – کمی از ژله موز را به آرامی روی میوه ها ریخته به طوری که از جای خود تکان نخورند سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد ولی کاملا بسته نشود.
مرحله چهارم – موزهای حلقه شده را روی ژله بسته شده چیده و دوباره مقداری از ژله تا موزها تکان نخورند، به همین ترتیب ادامه دهید تا موز و ژله موز تمام شود.
مرحله پنجم – ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، شیر را نیز که باید هم دمای ژله باشد آرام به آن افزوده و سریع هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم –ژله سفید شده را روی ژله موز بریزید و در ـخر قالب را داخل یخچال بگزارید تا کاملا سفن شود، بعد لبه های ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و کف قالب را چند لحظه در آب جوش بگزارید و در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید .