خانه / آشپزی / میگو با سس خردل

میگو با سس خردل

1

مواد لازم برای درست کردن میگو با سس خردل برلی دو نفر  – زمان پخت بیست دقیقه

گوجه فرنگی كوچك: یك عدد تخم گرفته و برش خورده

میگوی پوست كنده متوسط : سیصد و چهل گرم

فلفل: یک هشتم  قاشق چایخوری

خردل: دو قاشق غذاخوری

آب سیب: یک چهارم  پیمانه

روغن زیتون: دو قاشق چای‌خوری

سیر كاملا خرد شده: دو حبه

پیاز خرد شده: یک چهارم  پیمانه

طرز تهیه میگو با سس خردل

اول  در یك تابه نچسب، سیر و پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

دوم  آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه نمایید و آن‌ها را بجوشانید،‌ بعد شعله را كم كنید.

سوم میگوها را داخل مواد در حال جوش بریزید و آن‌ها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.

چهارم  گوجه فرنگی‌های خرد شده را به بقیه مواد داخل ظرف بریزید  و بگذارید بپزند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *