خانه / آشپزی / ترشی و مربا / مربای قیسی

مربای قیسی

دسر31-660x330قیسی سه تافرق با برگه داره اول اینکه زردآلو رو درسته خشک میکنن دوم اینکه نرمتر ازبرگه هست و سوم اینکه گرونتره
مربای بسیار خوشمزه ومجلسی میتوان با قیسی تهیه کرد.

مواد لازم

قیسی : یک کیلو
شکر:۷۵۰ گرم
گردوی نیم شده : به مقدار لازم
جوهرلیمو: کمی

طرزتهیه

اگه ازاین قیسی های نرم و زرد استفاده میکنیدیه نصفه گردو داخل هرکدوم بزارید و دولبه رو محکم فشار بدید تا به هم بچسبه ، اگه ازقیسی های سیاه استفاده میکنید به آرامی یه شکاف بهش بدید هسته ش رو خارج کنید بعد یک جهارم گردو رو توش جاسازی کنید و محکمش کنید

آب وشکر رو بزارید بجوشه ، همین که جوشید قیسی ها رو به آرامی بریزید توش و حرارت رو کم کنید تا بجوشه و قوام بیاد بعد جوهر لیمورو بهش اضافه کنید یه جوش که زد از رو گاز بردارید

قیسی های سیاه مرباشون خوشمزه تر میشه

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

a0674712242014102a

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر   اگر دوست دارید در خانه انواع ترشی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *