خانه / آشپزی / ترشی و مربا / مربای قیسی

مربای قیسی

دسر31-660x330قیسی سه تافرق با برگه داره اول اینکه زردآلو رو درسته خشک میکنن دوم اینکه نرمتر ازبرگه هست و سوم اینکه گرونتره
مربای بسیار خوشمزه ومجلسی میتوان با قیسی تهیه کرد.

مواد لازم

قیسی : یک کیلو
شکر:۷۵۰ گرم
گردوی نیم شده : به مقدار لازم
جوهرلیمو: کمی

طرزتهیه

اگه ازاین قیسی های نرم و زرد استفاده میکنیدیه نصفه گردو داخل هرکدوم بزارید و دولبه رو محکم فشار بدید تا به هم بچسبه ، اگه ازقیسی های سیاه استفاده میکنید به آرامی یه شکاف بهش بدید هسته ش رو خارج کنید بعد یک جهارم گردو رو توش جاسازی کنید و محکمش کنید

آب وشکر رو بزارید بجوشه ، همین که جوشید قیسی ها رو به آرامی بریزید توش و حرارت رو کم کنید تا بجوشه و قوام بیاد بعد جوهر لیمورو بهش اضافه کنید یه جوش که زد از رو گاز بردارید

قیسی های سیاه مرباشون خوشمزه تر میشه

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *