خانه / آشپزی / مافین ذرت

مافین ذرت

1

 

مواد لازم برای درست کردن مافین ذرت

پیازچه : دو عدد، خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده : نصف پیمانه
نمک : به اندازه نیاز
کره : صد و بیست و پنج گرم، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ : دو عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو : صد و سی گرم
بیکینگ پودر : دو قاشق چای‌خوری
شیر :  یک پیمانه
آرد سفید : دو و نیم پیمانه
آرد ذرت : نصف پیمانه
طرز تهیه مافین ذرت
بکینگ پودر و  آرد سفید و آرد ذرت را در کاسه متوسطی الک نمایید .
بقیه مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر قاطی کنید .
مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
داخل قالب مافین را با کره چرب نمایید و آن‌ را با یک تا دو قاشق از مایه پر کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست و ده درجه سانتی‌گراد به مدت بیست و پنج دقیقه بگزارید ، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش‌رنگ شدن مافین استفاده نمایید و در آخر بعد از مدت زمان پخت برای پنج دقیقه در فر خاموش بگذارید، بعد در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو کنید .

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *