خانه / آشپزی / كلوچه بادمجان كبابی

كلوچه بادمجان كبابی

fo1271

مواد لازم برای درست کردن كلوچه بادمجان كبابی

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

نمك و فلفل و کنجد و آرد به اندازه نیاز

پنير پيتزا بیست گرم

پنير سفيد پنجاه گرم

بادمجان كبابي ۲ عدد

كره ۱ قاشق سوپخوري

نمك ۱ قاشق چايخوري

روغن مايع و آب از هر کدام نیم پيمانه

طرز تهیه

آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها بگزارید  و دو طرف آن را به هم بچسبانید و دو طرف روبه‌رو را به هم برسانید و مثل بقچه بپیچانید و در سيني فر چرب شده بگزارید . روي آنها اول زرده تخم‌مرغ بمالید و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي‌گراد به مدت بیست تا بیست و پنج  دقيقه بگزارید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *