-
ادویه مخصوص ترکیبی است از ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب کرده، یکدوم قاشق چایخوری زیره سبز، یکدوم قاشق چایخوری پودرفلفلقرمزتند، یکچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودرسیر، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه……….
مواد لازم برای ۴-۶ نفر
روغن یکدوم پیمانه
پیاز خرد کرده ۱ عدد
سیر خرد کرده ۴ حبه
میگوی پاککرده ۸۰۰ گرم
گشنیز و شنبلیله خرد کرده ۱ کیلوگرم
تمرهندی ۱ بسته
نمکوفلفل به میزان لازم
ادویه مخصوص ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه قلیه میگو
روغن را در تابه گودی بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید آنگاه میگوها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را نیز اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا تمرهندی صاف کرده، نمک و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی ۵ دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. تا قلیه جا بیفتد.
یادآوری ۱: تمرهندی را با ۲ پیمانه آب گرم مخلوط کنید و بعد صاف نمائید.
یادآوری ۲: ادویه مخصوص ترکیبی است از ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب کرده، یکدوم قاشق چایخوری زیره سبز، یکدوم قاشق چایخوری پودرفلفلقرمزتند، یکچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری پودرسیر، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و یکدوم قاشق چایخوری گرد لیمو عمانی. اگر از این ترکیب مقداری باقی ماند میتوانید در شیشهای دربسته آن را نگه دارید.