خانه / آشپزی / طرز پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا

طرز پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا

1

مواد لازم برای پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا

روغن، نمک، فلفل                                    به اندازه نیاز
زردچوبه                                                 یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی                                      یک قاشق غذاخوری
کشمش بی هسته                                   یک پیمانه

سیب زمینی پوست گرفته گردویی                  سه تا چهار عدد
پیاز ساطوری                                             ۱ عدد
فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                   پانصد گرم
طرز پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا

اول ماهی را بشویید تمیز کنی و با یک حوله خشک کنید . پنج یا شش قاشق روغن در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . تیکه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را بین سه تا چهار دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با کمی نمک و فلفل اضافه نمایید و سه چهار چرخ بدهید و بعد یک پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . حرارت  را کم کنید و بگذارید ده تا پانزده دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید و زیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و بیست تا بیست و پنج دقیقه  دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .غذای شما آماده شده است

قابلمه یک نوع غذای محلی مردم ترکمن صجرا است که بسار لذیذ و خوشمزه است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *