خانه / آشپزی / طرز پخت حلیم بادمجان خوشمزه

طرز پخت حلیم بادمجان خوشمزه

halim_bademjunb

مواد لازم برای پخت حلیم بادمجان

نمك و فلفل : به اندازه نیاز
نعناع داغ : سه قاشق غذاخوری
سیر داغ : سه قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : ۱.۲ فنجان
گردوی چرخ شده : ۱.۲ فنجان
كشك ساییده غلیظ : دو یا سه فنجان
پیاز سرخ شده : سه قاشق غذا خوری

عدس : دویست و پنجاه گرم

بادنجان قلمی :ده تا دوازده  عدد

گوشت بی استخوان : نیم کیلو
طرز پخت حلیم بادمجان
گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم .
سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم .
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.
سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا” له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با كمی گردو، كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .
نكات تغذیه ای :
پخته آن برای طحال و اخلاطی كه در آن جمع می شود مفید است.
بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند .
حلیم بادنجان ، غذایی سنتی و خوشمزه است.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *