خانه / آشپزی / طرز تهیه گوشفیل

طرز تهیه گوشفیل

sofreh-08

 

مواد لازم برای تهیه گوشفیل

هل، وانیل، گلاب : به اندازه نیاز
آرد : به اندازه نیاز تا خمیر به دست نچسبد
روغن جامد یا کره : دو قاشق غذا خوری
ماست : یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
شربت : دو قاشق غذاخوری
شیر : نیم فنجان
تخم مرغ : یک عدد
ابتدا طرز تهیه شربت گوشفیل :
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را بیرون بیاورید و در صافی بگزارید تا خوب روغن آن گرفته شود.
بعد در شربت سرد بگزارید و دوباره درصافی دیگری بگزارید تا شیره های اضافی آن هم گرفته شود.
می توانید خمیر را هم با قالبهای ستاره ای یا گل هم شکل دهید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *