خانه / آشپزی / طرز تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو

طرز تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو

f2a7f3a5-2f40-48e9-aa54-4dce6c684467

مواد لازم برای تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو

آب لیموی تازه: دو قاشق مربا خوری

هندوانه بدون تخم و مکعبی شکل: پنج پیمانه

آب: یک سوم  پیمانه

 شکر: یک سوم پیمانه

طرز تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو

مرحله اول – شکر و آب را قاطی کنید و روی شعله قرار دهید  تا شکر حل شود، بعد اجازه دهید سرد شود.

مرحله دوم – نیمی از هندوانه و ۱ قاشق از آبلیمو را در مخلوط کن بریزید تا نرم شوند، بعد بقیه هندوانه و آبلیمو را ریخته، بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم – شربت را به هندوانه افزوده و هم بزنید تا مخلوط پوره ای شکل درست شود، سپس در ظرف ریخته و برای ۳ الی ۴ ساعت در فریزر بگذارید، در این فاصله هر ۳۰ دقیقه مخلوط را با چنگال هم بزنید.

مرحله چهارم – گرانیتای تهیه شده را قبل از سرو کردن با چنگال بزنید و بعد در  لیوان دلخواه بریزید با برش هایی از هندوانه تزئین کنید و سرو کنید .

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *