خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى

طرز تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى

Chocolate-Panna-Cotta

 

مواد لازم برای تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى

  •  وانیل: یك‌ چهارم قاشق چای‌خوری
  •  شكر: صد و پنجاه گرم
  •  ژلاتین: سه قاشق سوپ‌خوری
  •  خامه: ششصد گرم

 

  •  شیر: نصف پیمانه

 

  •  پودر كاكائو: چهار قاشق سوپ‌خوری

 

 

طرز تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى

۱- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

۲- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 ۳- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.

۴- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

۵- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت سه ساعت داخل یخچال بگزارید  تا كرم ببندد، بعد جداره قالب را گرم کنید ، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نكته:

ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش بگزارید  و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین نمایید .

امیدواریم خوشتان بیاید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *