خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو

deserkamkalery

 

 

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو

 یک بسته پنیر خامه ای پف کرده (به دستور تهیه آن توجه فرمایید)

 یک چهارم  فنجان شیر بدون چربی

 یک چهارم فنجان روغن خوراکی

 یک سوم فنجان پودر تخم مرغ فریز شده یا سه سفیدۀ تخم مرغی که به آرامی زده شده است

 سه چهارم  فنجان گردوی خرد شده یا گردوی آمریکایی بو داده

 یک فنجان هویج خلال شده

 یک هشتم قاشق چایخوری نمک

 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

 ۲/۱-۱ قاشق غذاخوری چاشنی پای کدو حلوایی

 نصف فنجان شکر یا جایگزین شکرمعادل ۲/۱ فنجان شکر

سه چهارم  فنجان آرد سفید

یک چهارم فنجان آرد گندم الک شده

طرز تهیه کیک هویج و گردو

۱- فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و درجه حرارت آن را روی ۳۵۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب به ابعاد ۹x9x2 تهیه کنید و کف آن یک ورقۀ آلومینیوم فویل پهن کنید و لبه‌های فویل را زیر قالب جمع کنید. روی فویل را به آرامی با کمی روغن چرب کنید و آن را کنار بگذارید.

۲- در یک کاسۀ متوسط آرد سفید، آرد گندم، شکر، چاشنی پای کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس هویج‌ها، ½ فنجان گردو ، تخم مرغها، روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و همۀ مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملا” با هم مخلوط شوند. در آخر مواد مخلوط شده را کمی هم با همزن به هم بزنید.

۳- حال مواد را در قالب ریخته و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. توجه داشته باشید که کیک وقتی آماده می‌شود که اگر خلال دندان در آن فرو کنید مواد کیک به آن نچسبد. کیک را از فر در آورید و به آن دست نزنید تا وقتی که خنک شود.

۴- با استفاده از لبه‌های فویل کیک را از قالب بیرون بیاورید. روی کیک را با پنیر خامه ای پف کرده تزئین کنید و ¼ از مابقی گردو‌ها را روی آن بپاشید. کیک را به ۲۰ قسمت برش بزنید.

پنیر خامه ای پف کرده برای تزیین روی کیک:
در یک کاسۀ متوسط، نیمی از یک بسته پنیر خامه ای کم چرب ۲۲۰ گرمی را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا وقتی که صاف و یکدست شود. سپس ¼ فنجان ماست وانیلی کم چربی را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. و در آخر این پنیر خامه ای را برای تزیین روی کیک بریزید.

جایگزین شکر:
می‌توانیداز شکر های مخصوص افراد دیابتی استفاده نمایید . به برچسب روی محصول دقت کنید. هر بسته باید معادل ½ فنجان شکر باشد.

طریقۀ نگهداری :
برش‌های کیک را در یک ورق کاغذ روغنی بپیچید بطوریکه هوا در آن نفوذ نکند. آن را در یک ظرف در بسته بگذارید. این بسته بندی کیک را در یخچال تا ۳ روز و در فریزر تا ۳ ماه سالم نگه می‌دارد.

کالری:  در هر برش صد و بیست و یککالری

مواد مغذی در هر کیک

پروتئین                   : سه گرم

فیبر                       : یک گرم

کربوهیدرات             : دوازده گرم

سدیم                   : شصت و چهار میلی گرم

کلسترول               : پنج میلی گرم

چربی اشباع شده   : دو گرم

مجموع چربی          : هفت گرم

کالری                    : صد و بیست و یک

کیک                      : حاوی بیست برش

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *