خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک مرنگ

طرز تهیه کیک مرنگ

fo853

مواد لازم برای تهیه کیک مرنگ

رنگ خوراکی : به اندازه نیاز

پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه

آب‌ لیمو  : چند قطره

وانیل : یک چهارم قاشق چای‌ خوری

سفیده تخم مرغ : یک پیمانه
پودر شکر : دو پیمانه

طرز تهیه کیک مرنگ

مرحله اول :
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، بعد پودر شکر را کم کم اضاف کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط حالتی کش‌ دار به دست بیاید

مرحله دوم :
آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید، بعد مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ بریزید و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )

مرحله سوم :
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت دو چهل تا دو پنجاه درجه سانتی‌گراد به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا بپزد ، بعد در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات :
برای درست کردن مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط بگزارید .

رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می نمایید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

مرنگ در دمای کم فر باید بپزد که می‌توانید بعد از پنج دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش نمایید تا با گرمای داخل فر بقیه زمان پخت سپری شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *