خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک ماربلی شکلات و قهوه

طرز تهیه کیک ماربلی شکلات و قهوه

_----_917_blog

مواد لازم برای کیک ماربلی شکلات و قهوه

دو قاشق چایخوری پودر قند

مخلوط قهوه آماده (طرز تهیه پایین صفحه)

دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری

یک سوم فنجان پودر کاکائو

دو قاشق چایخوری وانیل

دو عدد تخم مرغ

نصف فنجان روغن کانولا یا روغن پخت غذا

¼ ۱ فنجان شکر دانه ریز

¼ ۱ فنجان شیر ترش کم چرب (طرز تهیه در پایین صفحه)

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف فنجان آرد الک شده

یکونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر

طرز تهیه کیک ماربلی شکلات و قهوه

فر را روی دمای سیصدوپنجاه درجه بگزارید . قالب دایره ای تو خالی را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید و کنار بگذارید.

نصف فنجان از آرد را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ ۲ فنجان آرد باقی مانده را با بکینگ پودر؛ جوش شیرین و نمک قاطی کنید.

در کاسه بزرگ دیگری، شکر ، روغن ،  شیر ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط نمایید . مخلوط شکر را با مخلوط آرد ترکیب کنید . مخلوط را با همزن فلزی بزنید تا خوب یکنواخت شود.

در یک کاسه متوسط پودر کاکائو و قهوه فوری را هم مخلوط کنید . نصف مخلوط شیر را به مخلوط کاکائو اضاف و هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود، بعد  آن را کنار بگذارید. نصف فنجان آرد باقی مانده را با مخلوط شیر باقی مانده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکنواخا شود.

نصف خمیر شکلاتی را با قاشق داخل قالب و بر روی خمیر سفید بریزید. نصف خمیر سفید را با قاشق داخل قالب بریزید.  لایه ها را به همین ترتیب با خمیر ها ادامه دهید.

کیک را به مدت سی تا سی و پنج دقیقه بپزید تا پف کند. کیک را بر روی سینی مشبک فلزی به مدت ربع ساعت سرد کنید. مخلوط قهوه را بر روی کیک بریزید و اجازه دهید تا به آهستگی خنک شود. پودر قند را بر روی آن بپاشید و به شانزده تکه خرد نمایید . در صورت تمایل می توانید مقداری شکلات تلخ را آب کنید و برای تزیین روی کیک بریزید.

طرز تهیه شیر ترش کم چرب:
برای تهیه ¼ ۱ فنجان شیر ترش کم چرب، چهار قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه را در یک فنجان بریزید و به اندازه ¼ ۱ شیر ترش روی آن شیر کم چرب بریزید. مخلوط را هم بزنید و قبل از استفاده به مدت پنج دقیقه کنار بگذارید.

روش تهیه مخلوط قهوه:
در یک کاسه کوچک، نصف فنجان آب جوش، یک قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را مخلوط نمایید . تا وقتی شکر و قهوه حل شوند مخلوط را هم بزنید.

 

جدول ارزش غذایی:
کلسترول یک میلی گرم،  کالری دویست و شش ، چربی کل هفت گرم، چربی اشباء شده یک گرم، سدیم صد و سی و چهار میلی گرم، کربو هیدرات سی و دو گرم، پروتئین سه گرم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *