خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه کیک لیمویی

 

 

  • در آخر، پوست لیموترش رنده شده را به مایه‌ی کیک اضافه کرده و هم می‌زنیم.مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در فر با دمای متوسط قرار می‌دهیم.

امروز تصمیم داریم به شما روش پخت کیک لیمویی را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه و ترش و شیرین، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: ۲ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۳ پیمانه
آبلیمو: ۱ پیمانه
پوست لیموی رنده شده: کمی
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قالب کیک را از قبل چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط تخم مرغ و وانیل را با هم‌زن خوب هم می‌زنیم.

روغن، آبلیمو و پودر قند را به مخلوط فوق اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به تدریج به مواد بالا می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

در آخر، پوست لیموترش رنده شده را به مایه‌ی کیک اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در فر با دمای متوسط قرار می‌دهیم.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *