خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو

images

مواد لازم برای تهیه کیک لبو برای دوازده نفر

بیکینگ پودر   دو قاشق چایخوری

آرد معمولی   دو پیمانه (۳۰۰ گرم)

کشمش بی دانه   ۱ پیمانه (صد و پنجاه گرم)

تخم مرغ   چهار عدد

پودر شکر  ۱ پیمانه

رنده پوست لیمو   سه قاشق چایخوری

کره ی نرم   دویست و پنجاه گرم

لبوی تازه   سه عدد کوچک (دویست و پنجاه گرم)

طرز تهیه کیک لبو

دمای فر را روی د و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد بگزارید و یک قالب گرد بیست سانتی متری را چرب نمایید . کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک بگیرید و با رنده درشت رنده بزنید . در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شود  و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود شصت و پنج تا هفتاد دقیقه در فر آماده بپزید. بعد قالب را از فر بیرون بیاورید  و اجازه دهید که کیک حدود ده دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.

نکته:
این دستور چهارصد گرم کربوهیدرات، شصت گرم پروتئین، دویست و هفتاد گرم چربی و چهارهزار و دویست و هفتاد کیلو کالری انرژی دارد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *