خانه / آشپزی / طرز تهیه کوفته باقلا سبز

طرز تهیه کوفته باقلا سبز

fo1319

مواد لازم برای تهیه کوفته باقلا سبز

نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز

نعناع داغ دو قاشق سوپخوری

آلو ده عدد

پیاز داغ سه قاشق سوپخوری

کره پنجاه گرم

مغز باقلا تمیز شده چهارصد گرم

برنج خیس خورده یک پیمانه

سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) چهارصد گرم تا نیم کیلو

گوشت مغز ران سه بار چرخ شده نیم کیلو

طرز تهیه کوفته باقلا سبز

اول گوشت و سبزی خرد کرده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم بعد باقلا را اضافه کنیم و کمی ورز دهیم و به اندازه پرتقال گلوله ای برداریم وسط آن را آلو بگزاریم و فشرده می کنیم تا وا نرود. بعد کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت دهیم و آب بریزیم تا جوش بیاید و کوفته ها را دانه، دانه در آب بگزاریم  تا کاملاً بپزد  و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *