خانه / آشپزی / طرز تهیه کشک کدو

طرز تهیه کشک کدو

fo2516

مواد لازم برای تهیه کشک کدو

روغن                                            به اندازه نیاز

نمك، فلفل، زردچوبه                   به اندازه نیاز

پودر مغز گردو                                برای تزیین

فیله گوجه فرنگی                          چهار عدد

سیر داغ، نعنا داغ                         به اندازه نیاز

پیاز داغ                                        دو قاشق غذاخوری

کدو سبز                                     هفتصد و پنجاه گرم (ده عدد متوسط)

کشک                                         یک پیمانه

طرز تهیه کشک کدو

۶ عدد از کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد کنید و سرخ كنید.

نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد کرده را هم اضافه کنید و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها اضاف کنید .

سبعد پس شعله را ملایم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.

بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

بعد کدوهای خرد کرده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.

۴ عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کنید و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها هم کمی بپزند.

مغز کدوهای دو نصف شده را خارج کنید و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *